Vi er to studenter ved BI og Høyskolen Kristiania som har vokst opp på Søndre Homb (en gård fra 1780) på Toten, og bodd midt i Norges største kjøkkenhage av grønnsaker og bær. Der ble vi kjent med THORS som i mange år har levert kvalitetsprodukter basert på det beste av grønnsaker og bær, og drømmen er å dele dette med folk i Oslo.
Slik ble konseptet SLURP I VEI startet. Varme og kalde supper basert på kortreiste, sunne og trygge råvarer – levert fra spesialdesignet sykkel.

Konseptet
Konseptet er basert på det beste av frukt og grønnsaker fra Toten, men vi tenker også grønt gjennom hele verdikjeden. Helt fra Toten-bonden – til produksjon (Toten Supper) – og distribusjon. Levert på sykkel i sentrum av Oslo.
Drømmen
Slurp i vei er drømmen om å kunne levere det beste av norsk suppetradisjon for folk på farten.