Startpakke – Familiepakken

kr 349

4 middager x 1,0 liter

Beskrivelse

Hver pakke inneholder 4 ulike supper:

Løksuppe m/Chili
En nydelig løksuppe med chili, men uten av den blir for sterk. En favoritt blant mange voksne, men også unge mennesker som liker mat med litt ”sting”. Passer godt med krutonger, og gjerne en persilledusk på toppen.

Tomatsuppe
Dette er en suppe som både voksne og barn vil elske. Fungerer like bra kald som varm. Som gazpacho er det bare å kutte opp litt løk/hvitløk, paprika og agurk – og tilsette krutonger. Som varm suppe kan det være godt med makaroni, egg eller kjøttboller.

Søtpotet og gulrot
En sunn og god suppe med en nydelig gul farge. Næringsrik og full av vitaminer. Med krutonger, og litt revet gulrot, koriander eller persille blir det riktig fint. Og gjerne en skje med créme fraïche på toppen!

Sellerirotsuppe
Sellerirot er kanskje ikke den mest sexy grønnsaken i markedet, men definitivt en av de beste. Og inneholder både kalium, B og C vitaminer. Legg gjerne noen strimler av sellerirot på toppen, og gjerne med små biter/strimler av epler. Det er godt, og ikke minst sunt!

Innhold
Løk, olje, grønsakskraft, vann, krydder, chili, sellerirot, potet, søtpotet, gulrot, tomater, tomatpurre, farin og hvitløk.

Næringsinnhold per 100g
Energi 154 kJ / 36 kcal
Fett
-mettede fettsyrer
0,4 g
0 g
Karbohydrater
-hvorav sukkerarter
7,0 g
2,5 g
Kostfiber 1 g
Protein 1 g
Salt 2 g

Passer godt sammen med suppene…